Privacybeleid

Privacyverklaring

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij op www.mariamagdalenacantorij.nl verzamelen en met welk doel. Wij vinden het van groot belang dat er op een correcte manier met uw gegevens wordt omgegaan en beveiligen en verwerken uw gegevens zorgvuldig. Indien u vragen of opmerkingen heeft, of graag al uw persoonsgegevens die wij hebben verzameld zou willen inzien, aanpassen of verwijderen, kunt u contact opnemen via info@mariamagdalenacantorij.nl  Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om u adequaat te identificeren.

Uw persoonsgegevens
Bij het gebruik van onze goederen en/of diensten, bijvoorbeeld bij inschrijving voor onze nieuwsbrief of door donateur te worden, laat u gegevens achter die het uitvoeren van deze diensten mogelijk maken. Welke gegevens wij verzamelen, is afhankelijk van het doel. Wij zullen nooit meer persoonsgegevens dan nodig voor het beoogde doel verzamelen. Wanneer u zich inschrijft voor onze online nieuwsbrief, is het bijvoorbeeld niet noodzakelijk om uw postadres achter te laten. Voordat wij deze gegevens verzamelen, zullen wij hiervoor altijd uw toestemming vragen. Afhankelijk van de dienst waar u gebruik van maakt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

  • NAW-gegevens
  • bedrijfsgegevens
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • geslacht
  • IBAN (wanneer u een donatie doet)
  • informatie die u zelf invult in een open veld, zoals een bericht in een  contactformulier
  • geboortedatum

Doeleinden

Wij verwerken bovenstaande geugevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • Verzending online nieuwsbrief
  • Wanneer u donateur bent: u informeren over aankomende bijeenkomsten
  • Analyse en onderzoek van ons klantenbestand
  • Om vragen te beantwoorden of uw klachten of opmerkingen te kunnen behandelen
  • Wij kunnen gegevens van verschillende bronnen combineren om u van relevantere informatie te kunnen voorzien

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig voor het doeleind en/of hoelang wij ertoe verplicht worden door wet- en regelgeving.

Verstrekking van uw gegevens aan derden
Wij geven uw gegevens niet door aan derde partijen, tenzij dit wettelijk verplicht is of noodzakelijk voor de levering van onze producten of diensten.

Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Cookies kunt u alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser. Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Daarnaast kunnen er cookies worden geplaatst die uitwisseling van gegevens met sociale netwerken mogelijk maken (bijvoorbeeld de Facebook-pixel of de knoppen om content te delen via social media). Ook kunnen wij gebruik maken van cookies van Google die het mogelijk maken dat we u, na een bezoek aan onze website of gebruik van een van onze diensten, via het (advertentie-)netwerk van Google nog van relevante informatie kunnen voorzien. Voor deze specifieke dienst kunt u zich uitschrijven op de site van Google.

Recht van inzage, correctie en verwijdering
U heeft op ieder moment recht om bij de Maria Magdalena Cantorij uw gegevens op te vragen en verzoeken deze (ten dele of geheel) te corrigeren of verwijderen. U kunt contact opnemen via info@mariamagdalenacantorij.nl

Autoriteit Persoonsgegevens
Heeft u een opmerking of klacht over de verwerking van uw persoonsgegevens door de Maria Magdalena Cantorij?
Wij staan u natuurlijk graag te woord en zullen uw klacht ten alle tijde serieus nemen.
U heeft ook altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze website.

Maria Magdalena Cantorij | Goes
Singelstraat 21
4461 HZ  Goes
info@mariamagdalenacantorij.nl